KAMEN BI ZAPLAKAO! Objava Mihine udovice SLAMA SRCA! (FOTO)

Autor:

Sport

20.06.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arijana je emotivno doživela udaju ćerke Virdžinije.

KAMEN BI ZAPLAKAO! Objava Mihine udovice SLAMA SRCA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic/printscreen

Veliku tugu u porodici Mihajlović, koju je izazvala Sinišina smrt u decembru prošle godine, zamenilo je veliko slavlje zbog udaje Mihine ćerke Virdžinije.

Ona i njen izabranik Alesandro Voljako stali su na ludi kamen, a venčanje je bilo veoma emotivno.

Virdžinija je u vezi sa italijanskim defanzivcem već godinama, a 2021. godine su se verili. Sada su konačno upriličili i svadbu, a mlada je blistala u beloj venčanici dok ju je Dražen Mihajlović, Sinišin brat, vodio do oltara. 

Nisu zaboravili Sinišu u porodici Mihajlović, pa su se tako svi potrudili da pokažu koliko im legendarni Srbin nedostaje, a posebno emotivna bila je objava Mihine udovice Arijane. Ona je na svom Instagram nalogu okačila fotografiju sa venčanja uz emotivnu poruku na italijanskom:

 

 

- Oni koji volimo i oni koje smo izgubili i više nisu sa nama, ali su uz nas gde god da se nalazimo - napisala je Arijana.

Nema dileme da se ovako nešto odnosi i na pokojnog Sinišu koji nije dočekao da vidi svoju ćerku ispred oltara.

Fotografija je pobrala brojne pozitivne komentare, a javila se i Virdžinija Mihajlović koja je takođe veoma emotivno doživela venčanje, ali i ovu objavu majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading