OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! Golman Zvezde ima NOVU LJUBAV: Osvojio VRELU političarku - par OZVANIČIO vezu FOTOGRAFIJOM! (FOTO)

Autor:

Sport

15.06.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno je srećan van terena.

OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! Golman Zvezde ima NOVU LJUBAV: Osvojio VRELU političarku - par OZVANIČIO vezu FOTOGRAFIJOM! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Vasiljević u zagrljaju Milana Borjana

Nikola Vasiljević nije tako često bio na golu Crvene zvezde ove sezone, ali razloga za radost definitivno ima.

Bio je ovaj 26-godišnjak u senci Milana Borjana, upisao je tek pet nastupa u svim takmičenjima, ali je osvojio duplu krunu, kao i srce vrele političarke Ane Grozdanović.

Političarka koja se nalazi u Socijalističkog partiji Srbije, često je dolazila na Marakanu kako bi pratila Crvenu zvezdu, a sada je poznato i na koga je tada "bacila oko". Bila je Ana i na proslavi titule kada je Zvezda igrala protiv Novog Pazara (2:2) i jasno je da je tada došla da gleda svoju novu ljubav.

Zanimljivo je da su Nikola Vasiljević i Ana Grozdanović rođeni u Nišu, a političarka važi za jednu od najatraktivnijih žena na toj sceni u Srbiji.

Sada je par fotografijom na Instagramu ozvaničio vezu i potvrdio da je u srećnoj ljubavi.

 

 

Kakva budućnost čeka Nikolu Vasiljevića kod novog trenera Zvezde Baraka Bahara nije poznato, ali je on ugovorom za Zvezdu vezan do juna 2026. godine.

Vasiljević je igrao u Slobodi iz Užica, zatim u Radničkom iz Niša, a probio se u Radniku iz Surdulice kada je 2019. stigao na Marakanu. Često je išao na pozajmice, pa se tako, kao igrač Zvezde kalio u Radniku, Proleteru i Napretku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading