MUK NA MARAKANI: Zvezda OSTALA bez SJAJNOG fudbalera!

Autor:

Sport

13.06.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Baraka Bahara i navijače crveno-belih.

MUK NA MARAKANI: Zvezda OSTALA bez SJAJNOG fudbalera!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Reprezentativac Srbije Filip Mladenović zvanično je potpisao za grčki Panatinaikos, pa je na taj način nestala i poslednja nada navijača Crvene zvezde da bi sjajni levi bek mogao ovog leta da stigne na Marakanu.

Dugo se šuškalo o mogućem dolasku Mladenovića u Beograd, ali je iskusni bek postigao dogovor sa zelenima, a u Atinu stiže kao veliko pojačanje pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nakon ovog poteza Mladenovića, Barak Bahar i njegov stručni štab će morati da se okrenu alternativnim rešenjima uz levu aut liniju, gde svakako Zvezdi treba pojačanje, ukoliko žele da budu ozbiljan protivnik svima u Ligi šampiona.

Mladenović napušta Legiju posle tri godine, a nakon solidne sezone tokom koje je upisao po šest golova i asistencija u dresu varšavskog kluba.

 

 

Olakšavajuća okolnost za njega je činjenica da PAO sa klupe predvodi srpski stručnjak Ivan Jovanović, koji se okitio vicešampionskom titulom u Grčkoj. Panatinaikos je sezonu okončao na drugom mestu, iza šampiona AEK-a, iako je do samog kraja prvenstva bio u trci za prvo mesto.

Podsetimo da se Mladenović nalazi na spisku igrača koje je selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi pozvao za junski ciklus. Srbija će 16. juna odigrati prijateljski meč sa Jordanom u Beču, a četiri dana kasnije gostuje Bugarskoj u Razgradu, u meču trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading