MESI, MESI - NEĆE DA TI ŠKODI! Isplivao SNIMAK Argentinca u VRELOJ AKCIJI sa suprugom! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je više nego zanimljivo.

MESI, MESI - NEĆE DA TI ŠKODI! Isplivao SNIMAK Argentinca u VRELOJ AKCIJI sa suprugom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Antonela Rokuco

Lionel Mesi jedan je od najboljih fudbalera današnjice, a posle osvajanja Svetskog prvenstva sa Argentinom korak je bliže da postane GOAT, bar kada je najvažnija sporedna stvar u pitanju.

Mesi blista i na klupskom nivou gde je osvojio još jednu titulu, ovog puta sa Pari Sen Žermenom, a pored fudbala, ništa manje uspeha nema ni u privatnom životu.

Argentinac je srećno oženjen prelepom Antonelom Rokuzo sa kojom ima tri sina - najstariji, Tijago, ima 11 godina, tri godine mlađi je Mateo, dok je 2018. na svet došao Ćiro.

I pored toga što imaju decu, ali i brojne obaveze na poslovnom planu, Mesi i Antonela često nađu vreme za sebe, a snimak njihove vrele akcije postao je viralan na društvenim mrežama.

 

 

U ljubavnom zanosu našli su se Mesi i njegova supruga, te je filmski poljubac oduševio planetu.

Ljubav između njih dvoje cveta kao prvog dana i oni deluju zaljubljeno poput dva tinejdžera.

Nema sumnje da je Antonela podrška Leu gde god da on pođe, a gde će Mesi i njegova supruga živeti sledeće sezone, ostaje da se vidi. Argentinac ima ponude nekoliko klubova i izvesno je da će biti prva zvezda letnjeg prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading