UPROPASTILA MI JE PORODICU! Igor prevario ženu s njenom najboljom drugaricom! Violeta ih uhvatila na gomili, pa iz sve snage oplela po preljubnicima!

Autor:

Sport

09.05.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život poznatog golmana se raspada.

UPROPASTILA MI JE PORODICU! Igor prevario ženu s njenom najboljom drugaricom! Violeta ih uhvatila na gomili, pa iz sve snage oplela po preljubnicima!

Foto: Instagram printscreen/leshchukk31

Igor Leščuk i Violeta Leščuk

Ruski fudbalski golman Igor Leščuk dospeo je u centar skandala, pošto je prevario svoju suprugu Violetu sa njenom najboljom drugaricom.

Čuvar mreže Dinama iz Moskve, koji sa klupe predvodi srpski trener Slaviša Jokanović, našao se u vrlo nelagodnoj poziciji, pošto ga je žena uhvatila na gomili u krevetu sa ljubavnicom.

Ako vam se u prvom trenutku neka osoba učini kao obično g**no, to je u 90 odsto slučajeva tako. Slušajte svoj osećaj. Suočila sam se sa situacijom koja mi je potpuno promenila svet. Ćutala sam, bila uplašena i sramota me je uopšte bilo da pričam o tome... Zatvarala sam oči i bila sam naivna. Svi znaju o čemu pričam. Osoba koja se igrala s mojom decom, jela i pila kod mene, upropastila mi je porodicu. Nema potrebe više bilo šta da kažem - zagrmela je nesrećna prevarena Violeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR LESHCHUK (@leshchukk31)

Ona je odmah zatražila razvod braka, a o svemu se oglasio i preljubnik.

Ne želim i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Ali, s obzirom na to da ima ljudi koji su besni jer su otkrivena njihova prljava dela, pa svuda pokušavaju da provuku moj razvod i isprovociraju konflikt izmišljajući lažne razloge – želim da kratko kažem: moja žena i ja smo već dugo u procesu razvoda i ta odluka nije povezana ni sa kim drugim osim sa nama dvoma. Nema potrebe da se tu traži skandal. Moj lični život se ne tiče nikoga - napisao je golman na svom Telegram nalogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR LESHCHUK (@leshchukk31)

Inače, Igor i Violeta imaju dve ćerkice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading