SRBIN U ZAGRLJAJU PRAVE BOMBE! Traži ga POLA EVROPE, a on uživa sa ATRAKTIVNOM misicom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.03.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav između Đorđa Petrovića i njegove izabranice Đine cveta.

SRBIN U ZAGRLJAJU PRAVE BOMBE! Traži ga POLA EVROPE, a on uživa sa ATRAKTIVNOM misicom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Đina Petrović

Đorđe i Đina Petrović

Svetli dani stigli su u život srpskog golmana Đorđa Petrovića.

Preko Čukaričkog i IMT-a stigao je do Sjedinjenih Američkih Država i dresa Nju Inglanda, a odbranama "preko bare" zaslužio je i poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pa je debitovao za nacionalni tim upravo protiv selekcije zemlje u kojoj živi. Takođe, Đorđevića sada traži pola Evrope, a Liverpul i Mančester junajted su najuporniji da u svoje redove dovedu Srbina.

Pored uspeha na fudbalskom planu, Petroviću cvetaju ruže i u ljubavnom životu. Ovaj 24-godišnjak iz Požarevca u srećnoj je vezi sa atraktivnom Đinom koja je 2021. godine predstavljala Srbiju u izboru za Mis zemlje. Par je već dugo u vezi i često izbacuje zajedničke fotografije na društvene mreže, a Đinu na Instagramu prati 24,6 hiljada ljudi.

Atraktivna Đina je, posle prilike da predstavlja Srbiju na izboru za mis istakla sledeće:

- Vrlo sam zahvalna što ću ići na svetsko takmičenje na Filipine gde ću predstavljati svoju zenmlju. To je nešto o čemu sam sanjala dugo vremena, ali nisam znala da će snovi postati realnost.

Đorđe Petrović definitivno živi svoj san sa svojom izabranicom i nema sumnje da će im budućnost tek biti blistava ako pojača nekog od evropskih velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading