SKANDAL POTRESAO KOMŠIJE! Reprezentativac Hrvatske i starleta orgijali nasred terena: Akterka PERVERZIJE sve priznala!

Autor:

Sport

12.12.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodili su ljubav pod reflektorima.

SKANDAL POTRESAO KOMŠIJE! Reprezentativac Hrvatske i starleta orgijali nasred terena: Akterka PERVERZIJE sve priznala!

Foto: Instagram printscreen/knolldoll

Ivana Knol i Nives Celzijus

Pre 14 godina je Hrvatsku potresao pravi s*ks skandal, kada je tadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba Dino Drpić dobio otkaz u klubu, zato što je nasred terena stadiona "Maksimir" vodio ljubav sa svojom suprugom - poznatom starletom Nives Celzijus.

Čovek koji je u to vreme povremeno dobijao poziv u reprezentaciju Hrvatske, oduvek je imao želju da svoju ženu "opali" na centru igrališta, a to mu je i pošlo za rukom 2008. godine.

- Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o s*ksu nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo - objasnila je Nives nekoliko meseci posle perverzne igrice.

Republika

Foto: Instagram printscreen/nivescelsius

Nives Celzijus

Ipak, to je Drpića koštalo posla u Dinamu, pošto ga se uprava "Modrih" ubrzo otarasila, prodajom u nemački Karslrue.

Iako su u Nemačkoj odmah po dolasku počeli da nas upoređuju sa Viktorijom i Dejvdiom Bekamom, moram da kažem da je Dino mnoo veći 'kuler' i mnogo muževniji od Bekama. On je iskreni muškarac koji se ne stidi da pokaže emocije. Bekamovi su mi totalno nezanimljivi. Kod Bekamovih je malo toga originalno, prirodno. Dino, na primer, mrzi silikone. Sretna sam da me majka priroda nije zakinula u tom pogledu - govorila je tada Nives.

Inače, ona i Dino su izabrali da on u Karlsrueu nosi dres sa brojem 69, što je jasna aluzija na jednu pozu, ali to Bundesliga tada nije odobrila.

Nives i Dino su se posle devet godina braka razveli, a plod njihove ljubavi su dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading