PLAKALA U JAVNOSTI ZBOG BRAZILSKOG FUDBALERA: Pogledajte kako izgleda lepotica koju je Eder Militao ostavio sedam dana pred porođaj! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.10.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je sa Nejmarom, prešla je na Edera Militaa, ali stvari nisu ispale kako je očekivala.

PLAKALA U JAVNOSTI ZBOG BRAZILSKOG FUDBALERA: Pogledajte kako izgleda lepotica koju je Eder Militao ostavio sedam dana pred porođaj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/PrintScreen/karolinel

Karolina Lima je brazilska lepotica koja je posle veze sa Nejmarom postala devojka Edera Militaa. Zatrudnela je sa njim, međutim samo sedam dana pred porođaj je usledio šok - Militao ju je ostavio.

Međutim, ni to mu nije bilo dovoljno, pa je sada odlučio i da uđe u sudski spor sa njom. Naime, Militao godišnje zarađuje preko sedam miliona evra, ali su njegovi advokati odlučili da pokušaju da smanje alimentaciju na samo hiljadu i sto evra mesečno. Razlog je bizaran.

Militao još uvek napreduje, njegova profesija je nestabilna i nema mogućnost da šalje više novca - izjavili su njegovi advokati.

Takođe, Militao je objavio da je Lima unajmila botove da mu komentarišu slike po društvenim mrežama. Ipak, lepa Brazilka je ovo negirala.

Trenutno nemam snage. Moj advokat će da govori umjesto mene. Sve će biti u moju odbranu - izjavila je ona u videu u kom plače.

Razlozi za Militaovo ostavljanje su i dalje javnosti nepoznati, ali jedno je sigurno - ne fali mu ukus za devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading