Simonović i Lazić lumpovali na svadbi: Zvezdo, bez tebe ne mogu živeti! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimci Delija u transu tokom veselja.

Simonović i Lazić lumpovali na svadbi: Zvezdo, bez tebe ne mogu živeti! (VIDEO)

Foto: Starsport/Instagram printscreen/10sile10/Ilustracija

Marko Simonović i Branko Lazić

Novi član stručnog štaba Crvene zvezde Marko Simonović i kapiten crveno-belih Branko Lazić bili su u subotu na jednoj svadbi na kojoj su, uz mladence, upravo oni bili glavne zvezde.

U jednom momentu, Simonović se latio mikrofona, pa je zapevao navijačku pesmu voljenog kluba.

- Na severu svi, moji drugovi, Zvezdo bez tebe ne mogu živeti - grmeo je Simonović na razglasu, a pored njega je i Lazić isto pevao.

Podsetimo, Lazić je najtrofejniji igrač u istoriji Crvene zvezde sa sedam osvojenih titula prvaka Srbije i po šest pehara ABA lige i Kupa Radivoja Koraća, a na Malom Kalemegdanu je stacioniran već punih 11 godina.

Sa druge strane, Simonović je po četiri puta sa crveno-belima bio šampion države i regiona, dok se pet puta okitio peharom Kupa. On je te trofeje osvajao tokom tri mandata u klubu. Prvo je za Zvezdu igrao u periodu d 2012. do 2014. godine, potom od 2015. do 2017. i na kraju od 2020. do ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading