SALVA EMOCIJA: Bekam OVO nikada ne radi - NEZAPAMĆEN Dejvidov post na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Sport

30.05.2022

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome "bruje" društvene mreže.

SALVA EMOCIJA: Bekam OVO nikada ne radi - NEZAPAMĆEN Dejvidov post na Instagramu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Legenda Mančester junajteda Dejvid Bekam

Obožavaoci sporta, naročito ženski deo publike, jedva čeka da zaviri u privatan život legendarnog asa Mančester junajteda Dejvida Bekama, a Englez povremeno obraduje svoje pratioce putem društvenih mreža.

U nedelju je Bekamova starija sestra Lin proslavila svoj jubilarni 50. rođendan, a tim povodom nekada sjajni vezista objavio je njihovu zajedničku sliku na Instagramu. Šarmantni Englez to jako retko čini, ali sada je imao poseban povod zbog čega je podelio dve fotke, najpre porodičnu iz detinjstva sa ocem Tedom, a potom i Lin iz starijih dana.

- Lin, srećan ti 50. rođenda, nadam se da ćeš uživati u fenomenalnom danu jer to zaslužuješ - naveo je Bekam na svom zvaničnom profilu na popularnoj društvenoj mreži, uz "izvinjenje" sestri što će završiti u javnosti.

 

 

Na Bekamovu post počeli su da se množe komentari fasciniranih fanova, kojih Dejvid ima preko 73 miliona na Instagramu.

Podsetimo da je 47-godišnji Bekam jedan od vlasnika kluba iz MLS lige Intera iz Majamija, profesionalnu karijeru okončao je 2013. godine, kao igrač PSŽ-a, a duže od decenije sa uspehom je nosio dres velikana sa "Old Traforda". Osim na Ostrvu, Dejvid je nastupao još i za Real Madrid, Milan i Los Anđeles Galaksi, dok je boje nacionalnog tima branio 115 puta, uz 17 postignutih golova za "Gordi Albion".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading