KOD DILETE TRAJE 20 MINUTA: Leota otkrila zbog čega je TIHA PATNJA cele Italije - voli TO da radi svaki dan!

Autor:

Sport

06.04.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se "tiha patnja cele Italije".

KOD DILETE TRAJE 20 MINUTA: Leota otkrila zbog čega je TIHA PATNJA cele Italije - voli TO da radi svaki dan!

Foto: Instagram.com

Dileta Leota, atraktivna voditeljka, otkrila je da tajna njenog uzgleda leži u treningu. Novinarka koja za "DAZN" prati Seriju A istakla je da se trudi da trenira minimum 20 minuta dnevno, ali sa druge strane ne vodi previše računa o ishrani.

Sa porodicom sam išla na skijanje i bavila se sportom. Da nisam novinar, verovatno bih bila sportistkinja i osvajačica medalja. Trening je obavezan za mene, nudi mi mogućnost da ostanem u balansu. Pokušavam da treniram tri puta nedeljno, bavim se jogom dva puta, a tu je i bodifit. Treba mi najmanje 20 minuta dnevno - poručila je Dileta za "Gazetu", a potom je dodala:

Republika

Foto: instagram.com/dilettaleotta

Trningom održava balans - Dileta Leota

Ne pratim određenu dijetu. Jedem dobro i obraćam pažnju na ishranu tokom nedleje, posebno tokom vikenda, kada odlazim na večeru sa prijateljima. Teško je jer umem da popijem čašu vina.

O popularnosti lepotice svedoči i podatak da njen Instagram profil prati preko osam miliona ljudi, a ona je lane dospela u žižu javnosti na "Čizmi" zbog afere sa Zlatanom Ibrahimovićem, o kojoj su "brujali" tamošnji mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading