VELEOBRT DAN POSLE PORAZA: Dobiće novu priliku?

Autor:

Sport

25.03.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će preživeti blamažu protiv Makedonaca?

VELEOBRT DAN POSLE PORAZA: Dobiće novu priliku?

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Italije

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini, prema kladionicama je i dalje favorit za ostanak na klupi italijanskog nacionalnog tima.

Iako je pre samo nešto više od osam meseci odveo Italiju do titule evropskog prvaka, Manćini je u opasnosti da izgubi posao selektor nakon što sa"azurima" nije uspio izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Italija je doživela šokantni poraz od Severne Makedonije 1:0 golom Trajkovskog u drugom minutu sudijske nadoknade u polufinalu baraza u Palermu i drugi put zaredom propustiće SP, pošto ni 2018. u Rusiji nije učestovala na Mundijalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Roberto Manćini

Manćini je nakon porazu rekao je kako je rano za razgovor o njegovoj budućnosti, a prema kladionicama on je i dalje favorit za ostanak na klupi italijanske reprezentacije.


Kako prenosi Hina, kvota da će on voditi "Azure" u kvalifikacijama za EURO 2024, gde bi trebalo da brane šampionski titulu je 2.00.

Kao najveći konkurent Manćiniju za preuzimanje klupe Italije prema kladionicama je bivši kapiten reprezentacije, koja je 2006. godine postala šampion sveta Fabio Kanavaro, a kvota na to da će on biti novi selektor je 4.50.

Treći favorit prema kladionicama je aktuelni trener madridskog Reala Karlo Anćeloti, a kvota je 7.50, a slede Antonio Konte, Mauricio Sari i Andrea Pirlo sa kvotom 9.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading