TOTI U CENTRU SKANDALA! Očima ne veruje šta je njegova žena uradila - vrela lezbo akcija! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrele scene Totijeve supruge Ilari Blazi (40) raspalile su maštu muškom rodu! Naime, lepša polovina legendarnog Frančeska Totija (45) šokirala je javnost lezbo-poljupcem u televizijskoj emisiji "Mikele impossible".

TOTI U CENTRU SKANDALA! Očima ne veruje šta je njegova žena uradila - vrela lezbo akcija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lepo lice italijanskih televizija koje je svojevremeno vodilo nekoliko rijaliti-programa, čak i Sanremo, u centru je pažnje zbog vatrene akcije uživo. Atraktivna supruga bivšeg kapitena Rome, gostujući u jednoj emisiji, odigrala je tango s voditeljkom tog programa Mikele Hunziker, a na kraju plesa je strasno poljubila. Ovaj potez iznenadio je sve u publici, ali i samu voditeljku, koja je inače dobra prijateljica Ilari.

Ilari Blazi strasno poljubila voditeljku Mikele Hunziker u emisiji nakon što su plesale tango na sceni

- Jesi li luda, šta to radiš - pitala je voditeljka zbunjeno.

Iako je u početku delovalo da je Mikele ljuta na prijateljicu, zbog čega je Ilari morala da pobegne sa scene, to ipak nije bio slučaj. Voditeljka se samo nasmejala i program se nastavio. Potez Totijeve supruge sve je iznenadio, posebno jer je i sam fudbaler u nekoliko navrata istakao da njegova lepša polovina nema mnogo želje za seksom.

 

 

- Uvek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po ceo dan, uživam u tome. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji, imamo seks tri puta nedeljno. To i nije tako loše, ali ja bih mogao i više - objasnio je Toti.

Ilari i Frančesko su u braku od 2005. i imaju dve ćerke Isabelu i Šanel, kao i sina Kristijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading