HAOS NA AUTOPUTU! Prelepa Jovana DIVLJALA za volanom: Supruga Filipa Đorđevića vozila 200 na sat sa dvoje dece u kolima!

Autor:

Sport

16.02.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Đorđević prevazišla svaku meru.

HAOS NA AUTOPUTU! Prelepa Jovana DIVLJALA za volanom: Supruga Filipa Đorđevića vozila 200 na sat sa dvoje dece u kolima!

Foto: instagram.com/callmelolita

Jovana Đorđević

Atraktivna Jovana Đorđević, supruga napadača Kjeva Filipa Đorđevića, napravila je težak prekršaj u noći između utorka i srede. Kako saznaje "Alo", ona je oko 1:20 časova, na autoputu Beograd - Šid, vozila čak 196 kilometara na sat, na deonici gde je dozvoljeno 80!

Pritom, u vozilu marke "BMW" nalazilo se dvoje dece, uzrasta između četiri i šest godina, a Jovanina dozvola je istekla. Protiv nje će bidi pokrenute odgovarajuće krivične prijave.

Republika

Foto: Instagram_callmelolita

Jovana i Filip Đorđević

Jovana ima 31 godinu, pažnju na sebe skrenula je kao kandidatkinja za Mis Srbije, a potom je stekla veliku popularnost u Italiji, o čemu svedoči i činjenica da njen Instagram profil prati preko 357 hiljada ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Veljko

16.02.2022 10:02

Oduzeti dozvolu da bi deca živela.

Aleks

16.02.2022 10:54

Spasite decu. Oduzmite joj dozvolu i auto.