LEO, VOLIM TE, OPROSTI MI: Instagram se PUŠI zbog LUDE argentinske glumice - Mesijev POTEZ izazvao BURU!

Autor:

Sport

15.02.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi u centru pažnje na Instagramu!

LEO, VOLIM TE, OPROSTI MI: Instagram se PUŠI zbog LUDE argentinske glumice - Mesijev POTEZ izazvao BURU!

Foto: Instagram/antonelaroccuzzo, lalioficial

Ilustracija Lionela Mesija

Napadač PSŽ-a Lionel Mesi važi za pravu zvezdu na društvenim mrežama. Leov profil na Instagramu prate stotine miliona fanova, a u uskoj grupi od nepunih 300 ljudi koje Mesi prati nalazila se i argentinska glumica Lali Esposito.

Omaleni ofanzivac je odustao od praćenja njenog profila, zbog čega ona jako žali i moli ga za oproštaj.

Dogodilo mi se nešto neverovatno. Dobro, možda malo i preterujem, ali za mene je to bilo stvarno čudno. Imam neobičan smisao za humor, zbog čega neke priče šaljem 'najboljim prijateljima', a ne svim fanovima koje imam, a to su milioni ljudi. Samo ne želim nikoga uvrediti niti da neko kaže: 'Šta nije u redu s ovom ludom ženom?'. Objavila sam nešto čudno i smešno iz života - i odjednom vidim da je to vidio i Leo Mesi. To me malo zbunilo, iako sam ga i sama dodala na listu najboljih prijatelja. Kako ne dodati najpoznatijeg zemljaka? Ali, nisam očekivala da će tako velika zvezda kao što je on pogledati moj video - navela je Lali, koja je potom dodala:

Republika

Foto: Instagram/lalioficial

Žali zbog Lea

Leo, kunem se, nisam uvek takva. Volim te! Leo, ako misliš da nisam dobro, u pravu si, ali nemoj da prestaneš da me pratiš - poručila je Mesiju Lali Esposito.

Republika

Foto: Instagram/lalioficial

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading