ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU: "Zvezda GUBI šampionsku titulu"!

Autor:

Sport

15.02.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki izazov za Crvenu zvezdu.

ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU: "Zvezda GUBI šampionsku titulu"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u 23. kolu Superlige Srbije gostovaće novosadskom Proleteru, a taj meč može biti ključan za ishod šampionske trke sa Partizanom. Takvo mišljenje izneo je sportski direktor Superligaša sa Slane Bare Zdravko Kuzmanović koji je uveren da crveno-beli "porazom gube titulu".

Idemo na pobedu u svakoj utakmici. Možda je super to što Zvezda sad u sredu ima kup utakmicu, sigurno će biti malo umorni. Sve ide u prilog nama. Baš se radujemo tom susretu, tu igrači mogu da pokažu da mogu da igraju na tom nivou. Zvezda ne sme više nijednu utakmicu da izgubi, jer će izgubiti prvenstvo. Imajuma dobru ekipu, dobar kadar. Napadaće svaku utakmicu. Neće im biti jednostavno jer igraju Evropu. Bolja ekipa će da osvoji prvenstvo - naveo je bivši reprezentativac naše zemlje.

Republika

Foto: Starsport

Motivisani pred Zvezdu - Zdravko Kuzamnović

Podsetimo da Zvezda trenutno ima "minus pet" u odnosu na Partizan, a videćemo da li će Novosađani uspeti da "pomognu" crno-belima da dođu do šampionskog pehara, prvog posle četiri sezone.

Meč Proleter - Crvena zvezda na programu je u nedelju u "srpskoj Atini".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading