KADA BI VAM SVETSKE ZVEZDE DOŠLE NA SLAVU: Murinjo bi bio ISTERAN napolje, Grliš bi se OSTRVIO na žene, a evo kog bi SVECA slavio Ibra!

Autor:

Sport

23.12.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona srpskih slava je u jeku, a mi vam "otkrivamo" kako bi se na njima ponašale fudbalske zvezde.

KADA BI VAM SVETSKE ZVEZDE DOŠLE NA SLAVU: Murinjo bi bio ISTERAN napolje, Grliš bi se OSTRVIO na žene, a evo kog bi SVECA slavio Ibra!

Foto: Tanjug/AP

Srpske slave su nadaleko poznate širom Evrope i sveta, osim po dobroj gozbi, druženju i okupljanju, one se ističu i po specifičnim ljudima, koji ih posećuju.

Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo kako bi izgledalo kada bi vaš dam tokom slavlja proslavili poznati ljudi iz sveta fudbala.

RONALDO

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ronaldo je osim po maestralnom fudbalskom znanju, tokom svoje karijere bio poznat i po višku kilograma.

Ukoliko bi Brazilac kojim slučajem posetio neku srpsku slavu, verovatno bi pojeo sve, pa bi ostali gosti morali da gladuju.

ROBERT LEVANDOVSKI I LEO MESI

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi i Robert Levandovski nedavno su vodili bitku za osvajanje Zlatne lopte, a pobedu je odneo Argentinac. 

Isti slučaj bio bi i na srpskog slavi. Fudbaler PSŽa- preoteo bi poslednji zlatni escajg, dok bi Poljak morao da se zadovolji utešnom najboljem parčetu torte.

ĐENARO GATUZO

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Đenaro Gatuzo je i u igračkoj i u trenerskoj karijeri bio poznat po oštroj naravi.

Legendarni fudbaler Milana uvek je bio u centru pažnje kada su u pitanju sukobi, a tako bi bilo i na vašoj slavi. Posvađao bi se sa svim gostima oko neke najnebitnije teme. Zato, dobro razmislite da li će te ga i pozvati u goste.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Zlatan Ibrahimović vam ne bi ni došao na slavu.

Švedski fudbaler priznaje samo Svetog Zlatana, kojeg je sam izmislio. Goste ne bi ni pozvao, jer je sam sebi dovoljan.

MINO RAJOLA

Republika

Foto: youtube.com/Diario AS

 

Mino Rajola je najpoznatiji fudbalski menadžer na svetu.

Osim po umeću da proda igrača, Italijan je poznat po tome što obožava novac. Ukoliko biste ga pozvali na vašu slavu, Rajola bi stajao ispred vrata i naplaćivao ulaz gostima, a sva zarada bi, naravno, otišla u njegov džep.

NEJMAR

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nejmarov dolazak na srpsku slavu napravio bi više problema nego koristi.

Brazilac bi se verovatno opekao na vruć lonac sa sarmama, pa bi na kraju završio u bolnici. Svakako, veoma nepoželjan gost.

LUKA JOVIĆ

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Luka Jović je jedini Srbin na našoj listi. On bi svakako bio najbolji gost, pošto je naš čovek, a i poznaje sve običaje.

Ipak, jedini problem je taj što bi u vaš dom stigao pred kraj slavlja, pa ne biste imali mnogo prilike za druženje sa njim.

KAKA

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Brazilski fudbaler Kaka je jedan od najpobožnijih igrača koji su ikada igrali na travnatom terenu.

O tome svedoče i njegove kultne proslave golova sa podignutim rukama ka nebu. Tako da bi Kaka verovatno vašu slavu proveo držući očenaš.

DŽEK GRILIŠ

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Džek Griliš je poznat kao veliki majstor na terenu, ali i van njega.

Engleski fudbaler je pravi zavodnik, o čemu svedoče brojni tekstovi žute štampe sa Ostrva. On bi se rado odazvao vašem pozivu na slavu, ali samo ako mu obećate da će među gostima biti veliki broj zgodnih dama.

ŽOZE MURINJO

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Žoze Murinjo je tokom svoje karijere, maltene u svim klubovima, prvo pravio sjajne rezultate, a svoj put završavao svađom sa fudbalerima, upravom, navijačima.

Tako bi bilo i na srpskoj slavi. Na početku bi sa domaćinom pio rakiju i pričao viceve, ali bi se sve završilo na teškim rečima, pa biste morali da ga izbacite iz vašeg doma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading