ŠOK U HUMSKOJ: Partizanov STRANAC završio na PSIHIJATRIJI!

Autor:

Sport

23.12.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz Žan-Kristof Bajbek došao je oktobra 2020. u Partizan i trebalo je da bude veliko pojačanje u napadu za klub iz Humske, ali pretvorio se u svojevrsnog fantoma koji nije proveo ni sekund na terenu ove sezone. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, momak koji je igrao u omladinskoj školi Pari Sen Žermena završio je na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi.

ŠOK U HUMSKOJ: Partizanov STRANAC završio na PSIHIJATRIJI!

Foto: Starsport

Bajbek sa saigračima iz Partizana

Dugo niko u redovima crno-belih nije mogao da spozna šta je problem s Bajbekom, ali kada se u više navrata požalio da neko opseda njegov dom, shvatili su da ima problema s mentalnim zdravljem.

- Bajbek se požalio da mu neko noću lupa i udara na vrata stana u kom živi. To su u klubu najpre shvatili kao šalu, ali kad je Francuz nekoliko puta ponovio istu priču, shvatili su da je vrag odneo šalu. Kristofova sestra je došla u Beograd i odvela ga na lečenje, a tamo mu je konstatovana depresija - kaže za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor iz Humske.

Francuz je s Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, ali će on u januaru najverovatnije biti raskinut, a crno-beli će dobro proći jer fudbaler nije u stanju da obavlja svoje profesionalne obaveze.

Republika

Foto: Starsport

Žan Kristof Bajbek

Neverovatno zvuči podatak da je Bajbek od dolaska u Partizan, a ima tome dobrih 14 meseci, odigrao svega osam utakmica u crno-belom dresu. Poslednji u minulom šampionatu, i to na gostovanju Bačkoj (4:0 za Partizan) 20. marta. Od tada ga nije bilo na terenu, a samo jednom se našao u protokolu, i to protiv niškog Radničkog 11. aprila. U aktuelnoj sezoni trener Aleksandar Stanojević u potpunosti je digao ruke od bivšeg napadača PSŽ, Troa, Valensjena, Sent Etjena, Peskare i Utrehta.

Kad i zvanično bude napustio Humsku, Bajbek će ostati upamćen kao jedan od retkih promašaja sportskog direktora Ivice Ilieva, koji je pokazao da ima izuzetan njuh za napadače. O tome svedoče akvizicije Leonarda, Uroša Đurđevića, Umara Sadika i Rikarda Gomesa, a šuška se i da je najzaslužniji za to što je talentovani Marko Milovanović dobio šansu u prvom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Deki

24.12.2021 07:00

Mislim da to nije depresija. Depresija je nesto drugo i blaža.