CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Evo koliko je Marko Gobeljić častio muziku na proslavi rođenja ćerke!

Autor:

Sport

17.12.2021

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Marko Gobeljić je punih 12 sati slavio rođenje ćerke Katje.

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Evo koliko je Marko Gobeljić častio muziku na proslavi rođenja ćerke!

Foto: ST/ D. KADIĆ

Marko Gobeljić

Gobelja je bio široke ruke i do zore je novčanicama kitio pevače, među kojima su bili Aleksandra Mladenović, Mia Borisavljević, Vanja Mijatović, Magdalena Vračić, Radiša Trajković Đani, Sloba Radanović, Uroš Živković, kao i kuma Andreana Čekić.

- Gobelja je muzičare častio šakom i kapom! Novčanice su letele cele noći, "pukao" je oko 20.000 evra. Pored njega, najviše su časćavali Gobeljin kolega iz "Crvene Zvezde" Milan Borjan i tast Gruja. Kad su zasvirali "Ti si, ćerko, tatin sin" i "Đurđevdan", letele su čak i ljubičaste novčanice od 500 evra! Bila je i baljkada, slavili smo do osam ujutru! - priča izvor za Informer, koji je bio na žurci.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

 

Gobelja je rekao da jedva čeka da vidi ženu i ćerku.

- Njih dve su dobro, a ja sam najponosniji otac na svetu. Nisam ih još video zbog korone. Videću ih u ponedeljak kad izađu iz bolnice. Kod kuće je sve spremno za dolazak bebe - rekao je ponosni tata, koji je nosio majicu sa natpisom "Dobrodošla, Katja".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading