(FOTO) SRPSKA SNAJKA ČEKA LAVICE U FINALU: Valeri je udata za našeg košarkaša i OBOŽAVA BEOGRAD!

Autor:

Sport

27.06.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Srbije igraju u finalu Evropskog prvenstva protiv selekcije Francuske za koju nastupa "srpska snajka" Valeri Vukosavljević!

RepublikaFoto: instagram.com/valeriane_ayayi
Valeri i Filip Vukosavljević

Valeri Vukosavljević je udata za bivšeg srpskog košarkaša!

Tamnoputa Francuskinja ima 27 godina, njeno devojačko ime je Valerijen Ajaji, a pre dve godine udala se za Filipa Vukosavljevića i od tada njegovo prezime nosi na svom dresu.

Filip i Valeri su se upoznali u Lilu, gde je Vukosavljević igrao jedan meč, a ona na njemu bila počasni gost, da bi se njih dvoje potom upoznali i kasnije zavoleli. U leto 2019. su se venčali u Beogradu.

Valerijen je nekoliko puta bila u Beogradu, a baš 2019. je bila u Beogradu i kada je kao deo francuske selekcije poražena u finalnom meču Eurobasketa od Španije.

RepublikaFoto: instagram.com/valeriane_ayayi

Ona je u jednom intervjuu čak istakla da će živeti u Beogradu kada Filip i ona završe profesionalne karijere.

- Beograd mi se dopao na prvi pogled, kao i ljudi. Opušteni su i prijatni. U Franuskoj svi mnogo rade, a na kraju dana žure kući. Ovde se živi potpuno drugačije. Koliko god čovek bio u gužvi, uvek nađe vremena za porodicu i prijatelje. To me je privuklo. Dobro se snalazim u gradu, čak sam počela da vozim. Volim da se prošetam do Ušća i Kalemegdana, da sednem u neki lep kafić s pogledom na reku. Ovo je sada moj grad. Moja porodica i prijatelji stvarno vole ovaj grad. Sviđa im se hrana, noćni život. Preporučivala sam im i ranije da dođu ovde, jer ljudi ne znaju dovoljno o Beogradu i Srbiji- istakla je Valeri.

Filip Vukosavljević je u karijeri igrao za Proleter i Borac iz Čačka, francuski San Kantan, ali i klubove sa Maldiva, Šri Lanke, Maroka, Kipra i Bugarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading