(FOTO) EGZOTIČNA VATERPOLISTKINJA ŠOKIRALA SRBIJU: Ceo Novi Sad uzdiše za njom, a srce joj je ukrala Barbara!

Autor:

Sport

20.05.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolistkinja Vojvodine, Mari Kosmo ponosno priznaje da je lezbijka.

RepublikaFoto: instagram.com/mari_cosmo
Mari Kosmo

Brazilka koja živi u Novom Sadu poslednja tri meseca kaže da za sada nije imala nikavih neprijatnosti u našoj zemlji zbog svoje seksualne orijentacije.

Ona često na društvene mreže objavljuje fotografije sa devojkom Barbarom, koja radi kao profesorka u školi u Brazilu. Porodici i prijateljima je pre nekoliko godina priznala da voli žene i od tada se konačno oseća slobodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Cosmo (@mari_cosmo)

Ona je u intervjuu za SportFem govorila o svojoj seksualnoj orjentaciji i trenutnoj partnerki.

- Zabavaljamo se skoro četiri godine. Barbara radi kao profesorka u srednjoj školi u Brazilu, pa zbog posla nažalost nije sa mnom u Srbiji. Ona mi je bila velika podrška tokom svih loših trenutaka, uključujući i proces "izlaska iz ormana". Barbara me je inspirisala da verujem u sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Cosmo (@mari_cosmo)

Odlučila je da svoju ljubav ne krije ni na društvenim mrežama. 

- Od trenutka kada sam to rekla roditeljima i kada sam dobila njihovu podršku, znala sam da nemam više čega da se plašim. Tada sam odlučila da živim svoj život i svima pokažem ko sam u stvari. Tada sam završila sa skrivanjem. Na mojim profilima na društvenim mrežama možete videti isto ono što deli bilo koja druga osoba: životna sećanja, verovanja, putovanja, iskustva, vezu, porodicu, karijeru i to je ono što radim. Delim samo normalne životne stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Cosmo (@mari_cosmo)

Da li se sportisti koji su gej plaše da priznaju da su gej zbog saigrača, navijača ili iz trećeg razloga?

- Zbog svega toga i još mnogo faktora. Bojala sam se i ja kako će reagovati moje saigračice. Pitala sam se da li ću se uvaliti u nevolju u klubu zbog mog seksualnog opredeljenja. Ti strahovi su stvarni jer stalno gledamo na televiziji vesti o sportistima koji su izgubilie ugovor zbog svoje seksualnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Cosmo (@mari_cosmo)

Ona nije imala nijedan problem po dolasku u Novi Sad.

- Živim u Srbiji nešto duže od tri meseca i drago mi je što do sada nisam imala loših iskustava, iako su me kada sam se doselila upozorili da vodim računa - rekla je Mari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Cosmo (@mari_cosmo)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading