ISPLIVALI DETALJI STRASNE VEZE: Prelepa srpska voditeljka i glumica SMUVALA italijanskog reprezentativca!

Autor:

Sport

19.05.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome je brujala Italija, Srpkinja je bila u žiži javnosti.

RepublikaFoto: Instagram/Printscreen/ninasenicar
Prelepa Nina Seničar

Nina Seničar, naša poznata voditeljka i glumica, bila je u strasnoj vezi sa bivšim italijanskim reprezentativcem Markom Borijelom. Nina i poznati fudbaler otpočeli su romansu još 2009. godine i na sve načine su pokušavali da je prikriju u javnosti, čak i kada su snimljeni od strane brojnih tabloida. Prelepa Srpkinja je izuzetno popularna u Italiji, gde važi za pravu zavodnicu, a očigledno je da njenim čarima nije uspeo da odoli ni bivši napadač Rome i Milana.

Nina i Marko su bili u vezi još 2009. godine. Kada su mediji otkrili njihovu lubav, Novosađanka je pokušala da prikaže da je u "šemi" sa Borijelovim bratom, takođe fudbalerom Fabiom.

Seničar je ipak kasnije potvrdila vezu sa Markom, rečima da joj je to bila velika greška, a da ih je spojila velika fizička privlačnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Nina Seničar je ime izgradila u Italiji, gde se bavila modelingom, voditeljstvom i glumom. Pre nekoliko godina se vratila u Srbiju, a pažnju publike privukla je vođenjem emisija zabavnog karaktera "Ja volim Srbiju" i "Tvoje lice mi zvuči poznato".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Marko Borijelo ima 38 godina, u karijeri je promeni brojne italijanske klubove, a sedam puta je nosio dres italijanske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading