BEZOBRAZNICA NEVALJALA: Procurile INTIMNE fotke Dilete Leote sa vlasnikom Rome

Autor: Republika

Sport

29.04.2021

16:00

Atraktivna novinarka je tema broj jedan ovih dana u Italiji.

prinstcreen/instagram.com/dilettaleotta
Dileta Leota

Dileta Leota je pre nekoliko dana oplela po italijanskim medijima koji su pisali o njenom raskidu sa Turčinom Džanom Jamanom.

Oni su navodili da je razlog raskida Rajan Friedkin, sin vlasnika Rome.

Dileta im je na to odbrusila objavom na Instagramu.

- Uvek sam do sada ćutala, možda sam i pogrešila. Svakodnevno sam trpela otrovne tračeve, fotografi su kampovali pred mojom kućom i hvatali svaki moj potez. Umorila sam se čitajući svakojake natpise o meni na društvenim mrežama i vestima - započela je Leota.

- Objasnite mi zašto žena ne može da ima prijatelje, a ne samo ljubavnike. Jer, ako se sastanem sa nekim momkom na aperitivu, da li to znači da ćemo razgovarati o ljubavi? Ako radim reklamu sa poznatim fudbalerom, zašto to znači da smo mesecima u tajnoj vezi? Ako izlazim sa lepim glumcem i ako sam srećna, zašto je to onda izmišljenja priča? Ako sam u trenutku odlučila da odustanem od putovanja, zašto da govorimo o krizi među nama?

Ja, Dileta Leota, negiram sve glasine koje su me povezivale sa Ibrahimovićem i Friedkinom, kao i krizi moje veze sa Jamanom - istakla je ona u objavi na Instagramu.

 

Međutim, posle toga su procurile papraco fotografije na kome su ona i Rajan u ljubavnom zanosu, pa svo njeno pisanje pada u vodu.

 

 

Posle ovoga jasno možemo da kažemo da je Dileta bila nevaljala dva puta. Prvo sa Friedkinom, a potom i u svojoj objavi na Instagramu gde je pokušala da iskrivi istinu.

Komentari (0)

Loading