ITALIJA GORI - PUKLA TIKVA! Prelepa Dileta ostala bez Turčina zbog funkcionera VELIKANA!

Autor:

Sport

26.04.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji o romansi koja je privukla ogromnu pažnju u Italiji.

RepublikaFoto: Instagram.com
Dileta Leota

Udarna vest na Apeninima je Dileta Leota! Naime, tamošnji mediji su konačno otkrili detalje afere zbog koje je prelepa Italijanka okončala romansu sa Turčinom Džanom Jamanom, a radi se o potpredsedniku Rome Rajanu Friedkinu.

Naime, Dileta i Rajan su u više navrata zaredom viđeni zajedno u jednom ekskluzivnom hotelu, čime su razrešene dileme oko njenih ljubavnih "tegoba".

Meidji u Italiji su prethodnih dana pisali da je Jaman ostavio Diletu zbog toga što voditeljka kači provokativne fotke na društvrene mreže, kao id a je odbila da ide s njim u Tursku i upozna njegove roditelje.

Za one neupućene, Dileta je svojevremeno vodila mečeve Serije C i Serije B, ali je posle skandala sa erotskim fotografijama koje su procurele u javnost naprosto "eksplodirala" i dobila je "unapređenje" u Seriju A.

Sada je zaštitno lice DAZN televizije, a vi u nastavku pogledajte zašto je smatraju za najatraktivnijom fudbalskom voditeljkom:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zhelhko

26.04.2021 22:02

Živim u Modeni i tvrdim da ovo nije nigde udarna vest a posebno da Italija gori, b... ih patka za ovu velinu