SNEŽA UDARILA NA BILJU POSLE VEČITOG DERBIJA: Zbog njene objave Instagram se USIJAO - bivšu koleginicu OPTUŽILA za LAŽ?!

Autor:

Sport

08.04.2021

16:14 >> 16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se supruga Milana Borjana i imala niz "prozivki" na račun Biljane Obradović.

RepublikaFoto: Instagram.com/snezanafi/Starsport
Snežana Borjan i Biljana Obradović

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, uputila je niz "optužbi" na račun portparolke Partizana Biljane Obradović posle 164. Večitog derbija.

Podsetimo, njih dve su ranije zajedno radile u Humskoj, a sada je Sneži zasmetala činjenica da se Obradovićeva žalila što crno-beli nisu zvanično obavešteni da će biti obavljeno merenje temperature pred meč na Marakani.

Dodatno, Borjanova je optužila Biljanu da je prećutala zarazu igrača crno-belih koronavirusom u poslednjih mesec dana.

- Saznah noćas da pr-ka Biksi (ona što je slala saopštenje medijima da mi socijalna služba oduzme dete), sinoć na ulazu stadiona Crvene zvezde, dok su Stanoju merili temperaturu, a on bio vruć (valjda zbog dominacije), bila je ljuta zašto zvanično i pismeno i nju nisu obavestili da će biti merenje temperature. Pa zato Biksi, jer postoje mere za suzbiljanje koronavirusa i na ulazu u svaku INSTITUCIJu se meri temperatura. A i zato jer ste u poslednjih mesec dana imali tri igrača zaraženih koronom i nisi zvanično obavestila medije, valjda zbog dominacije u drbiju! ETO ZATO, da te ja obavestim - napisla je Snežana Borjan.

Foto: Instagram.com/snezanafi
Objava Snežane Borjan

Očigledno je da se strasti nakon 164. Večitog derbija ne smiruju, a on je pripao Crvenoj zvezdi minimalnim rezultatom. Videćemo da li će uslediti reakcija iz Partizana na navode Snežane Borjan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading