MNOGI SE SA NJOM NEĆE SLOŽITI: Instagram se PUŠI zbog Sneže Borjan - KONTROVERZNA poruka posle VEČITOG derbija!

Autor:

Sport

07.04.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Borjan smatra da njen suprug zaslužuje da postane Zvezdina zvezda, što je izazvalo žučnu raspravu na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan sa suprugom Snežanom

Snežana Borjan, supruga Milana Borjana, oglasila se putem Instagrama objavom koja je izazvala salvu komentara Delija.

Sneža je podvukla značaj kapitena crveno-belih za rezultate aktuelnog srpskog šampiona, uz predlog da on treba da postane nova "Zvezdina zvezda".

- Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misli neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda ...bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda... Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ ... Zvezdina zvezdo - napisala je Snežana Borjan na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Podsetimo, derbio je golom posle kornera rešio Mirko Ivanić u 58. minutu, čime su crveno-beli pobegli "parnom valjku" na nedostižnih plus 12 na superligaškoj tabeli. Izjavu Milana Borjana nakon 164. Večitog derbija možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading