POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: Katai progovorio o NAJCRNJEM SCENARIJU!

Autor:

Sport

07.04.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se miljenik Delija Aleksandar Katai.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Ofanzivni vezista Crvene zvezde Aleksandar Katai

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili u 164. večitom derbiju savladavši Partizan na stadionu „Rajko Mitić“ sa 1:0  u okviru 30. kola Superlige Srbije. Utiske posle velike pobede crveno-belih izneo je jedan od najboljih pojedinaca na meču Aleksandar Katai.

On je istakao da je Zvezdi laknulo što je otišla na "plus 12", jer bi poraz zakomplikovao scenario u završnici srpskog šampionata, s obzirom na to da bi crno-beli prišli na samo šest bodova zaostatka.

Veoma smo zadovoljni pobedom u derbiju. Zaista smo zaslužili tri boda, ali imamo još osam utakmica do kraja prvenstva i moramo maksimalno da odradimo to, bez opuštanja. Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mlađe igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi – rekao je Katai.

Osvrnula se Zvezdina „desetka“ na trenutno stanje na tabeli, kao i na to koliko crveno-belima znači pobeda u večitom derbiju.

- Trijumf nam dosta znači, da smo eventualno izgubili bili bi na šest bodova od rivala i sigurno da ne bi bili opušteni do kraja šampionata. Ovako smo se odvojili na 12 bodova, dosta smo mirniji pa možemo da se posvetimo obavezama koje nas očekuju u Kupu Srbije – zaključio je Katai.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading