(VIDEO) NADUVANI POL PIRS I RAZGOLIĆENE DEVOJKE: Legendarni as se obrukao za sva vremena i sve to UŽIVO na Instagramu!

Autor:

Sport

04.04.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša NBA zvezda i legenda Boston Seltiksa Pol Pirs je ostavio svet u neverici pošto je na svom Instagram lajvu kačio snimke sa privatne zabave sa razgolićenim devojkama, a vidno je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

RepublikaFoto: twiter.com/printscreen
Pol Pirs

Snimak je za čas obišao internet, a da li je slavni košarkaš bio pijan ili "naduvan" ne možemo znati, ali je očigledno bio pod uticajem nečega dok je snimao razgolićene devojke, karte, alkohol.

Na ovom snimku priča nepovezano: "Monika, šta radiš? Trebalo bi da si ovde. Ovde bi mogla da zaradiš pare. Ako prolaziš kroz Los Anđeles, javi se".

Pirs koji radi kao stručni konsultant na ESPN se oglasio posle burne noći i samo napisao: "Dobro jutro." 

Pirs ima 43 godine, a bio je član i "drim tima" koji je izgubio od SR Jugoslavije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 2002.

Pirs je oženjen i ima troje dece. Nakon što je 2017. završio karijeru, u kojoj je 2008. osvojio titulu šampiona i titulu MVP-a finala, deset puta bio izabran na ol-star i pet puta u jednu od najboljih petorki lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading