(FOTO) SE*S BOMBA IMA NOVOG DEČKA! Diletu SMUVAO Turčin sa Kosova!

Autor:

Sport

14.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna italijanska novinarka uplovila u romansu sa markantnim glumcem Džanom Jamanom, koji je nedavno boravio u Rimu.

RepublikaFoto: Instagram.com
Prelepa Dileta Leota

Muškarci širom planete, plačite, Dileta Leota (29) ima novog dečka! Reč je o popularnom turskom glumcu Džanu Jamanu (31), koji slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Turčin koji je poreklom sa Kosova odakle mu je deda, sreo se sa seksi italijanskom voditeljkom u hotelu u Rimu, gde su oboje odseli, a kako prenose mediji sa Apenina, njih dvoje viđeni su kako se strastveno ljube.

Jaman je u Rim doputovao da bi potpisao ugovor sa jednim poznatim italijanskim brendom paste, a u domovinu se vraća sa tri boda u gostima i plenom o kom maštaju milioni muškaraca. Da su Dileta i Džan bili u istom hotelu, svedoče i fotografije koje su okačili na Instagramu, gde je navedena lokacija na kojoj se nalaze, a prelepa novinarka pokazala je i buket cveća koji joj je poslao Turčin.

RepublikaFoto: Instagram.com
Jaman osvojio Diletino srce

Džan je otvoreno govorio o svom poreklu i priznao da nikada nije bio u Prištini, odakle vuče korene.

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - ispričao je glumac koji je ujedno i foto-model i advokat.

RepublikaFoto: Instagram.com
Dileta Leota na plaži

Pre Jamana, Dileta Leota je bila u vezi sa italijanskim bokserom Danijeleom Skardinom, koji je priznao da je najveći nokaut doživeo kad ga je prelepa plavuša ostavila.

- Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što je život mogao da mi donese. Bokser sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila - ispričao je Skardina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading