Lester-Lion-Madrid: RINGIŠPIL NA EVRO-SCENI, Španci i Francuzi još jači!

Autor:

Sport

13.01.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid i Lion odradili su veliki posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletika dobili su podršku u vidu Muse Dembela

Najpre je francuski sastav u svoje redove doveo Islama Slimanija iz Lestera, da bi kasnije u toku dana objavili da je tranfer Muse Dembelea u Atletiko Madrid konačno finalizovan.

Lion je poznat po mogućnosti da izvuče maksimalne iznose za svoje igrače, pa bi za bivšeg asa Seltika mogli da dobiju čak 40 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Musa Dembele mogao bi Lionu da donese preko 40 miliona evra

+Dembele će najpre na pozajmicu do leta, pa će na leto Simeonova ekipa uplatiti celu svotu.

Dembele je tako praktično završio svoj boravak u Lionu posle dve i po godine u kojima je na 108 utakmica postigao 45 golova. I dalje, naravno, ostaje moguće da se Dembele vrati u klub koji ga je Seltiku platio 22.000.000 evra u avgustu 2018, ali pošto je u pitanju napadač na koga Dijego Simeone najozbiljnije računa, vrlo je izvesno da će zajedno sa Luisom Suarezom činiti ofanzivni tandem za budućnost.

 

Tako su Madriđani rešili sve svoje napadačke muke, pa će sa Suarezom i Dembeleom na mestima Dijega Koste i Alvara Morate nastaviti juriš ka tituli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Islam Slimani prešao je u Lion kao zamena za Dembelea

Što se Slimanija tiče, korpulentni Alžirac nikako da pronađe formu od kada je prešao među "Lisice", slali su ga i na pozajmice, pa bi sada po povratku i Francusku možda mogao da pronađe stabilnost, a sa njom i put ka mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading