(FOTO) DA SE SMRZNEŠ: Nadal nosi sat od milion dolara na Rolan Garosu

Autor:

Sport

03.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svetu postoji samo 50 primeraka modela koji nosi Rafa.

RepublikaFoto: AP/Cristophe Ena
Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal (34) na Rolan Garosu nosi sat koji košta preko milion dolara! Nadal je časovnik dobio na poklon od švajcarskog luksuznog brenda ričard mil, koji nosi naziv RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal. Ovi skupoceni satovi se proizvode u veoma ograničenom broju i zasad ih ima samo 50 na svetu.

On čak ima i poseban dizajn, tako da podseća na teniski reket sa gornje strane i veoma je lak, kažu da ima svega 30 grama. Takođe, boja narukvice je usklađena sa svetloplavom majicom drugog reketa sveta.

Španski teniser je u više navrata istakao da je sat toliko lagan da ga on skoro i ne oseća.

- U početku je to bilo prilagođavanje, morali smo blisko da sarađujemo kako bismo sat prilagodili mom zglobu. Sada je postao deo moje kože, to je kao da nemate ništa na sebi. Napravljen je od 90 odsto titanijuma i veoma je lagan - kazao je Nadal.

RepublikaFoto: AP/Cristophe Ena
Sat Rafaela Nadala

Ovo je najskuplji sat koji je neki sportista nosio na takmičenju. Primera radi, Rodžer Federer nikada nije nosio nijedan roleks skuplji od 35.000 dolara!

Nadal i je na prošlom turniru u Parizu nosio sat ove marke, samo što je cena tadašnjeg modela bila 913.000 dolara. Takođe, desilo se da i španski teniser ostane bez vrednog poklona pošto mu je 2012. godine ukraden ričard mil časovnik koji je tada koštao 300.000 dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading