Slomljena srca na sve strane: Lepa Maša iskoristila fanove za marketing!

Autor:

Sport

09.04.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šarapova je otkrila šta joj se dogodilo posle objave svog broja telefona i poziva da joj se obrate ljudi koji žele od nje nešto da čuju. Bivša teniserka je primila 2.200.000 poruka za 40 sati!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Šarapova

Ruskinja je i sama bila iznenađena pa je na Tviteru objavila i da je njen trenutni status na telefonu 2,2 miliona poruka, uz gif kako joj se u ruci trese telefon od primljenih poruka i ona ne postiže da ih "ukroti". Sada je jasno da Marija neće odgovoriti na sve poruke, pa mnogi sumnjaju da je u pitanju bio neki markentinški trik.



Na ovu ideju Šarapova je, navodno, došla u nameri da ispuni vreme u izolaciji usled pandemije.

- Razmišljala sam kako doći sa svima vama u kontakt i došla sam na ideju. Želim da čujem šta mislite o ovoj situaciji distanciranja i izolacije. Evo vam ideja, želim da mi pišete šta mislite o tome. Napisaću ovde svoj broj telefona koji upravo držim u rukama i snimam se. Dakle, pišite mi i čekajte na odgovor. Molim vas to uradite- napisala je Šarapova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading