VELJKO BRUTALNO ODGOVORIO HEJTERIMA: Mislite da sam mamin sin, dođite da sparingujemo!

Autor:

Sport

25.10.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bokser Veljko Ražnatović je do sada imao četiri profesionalne borbe i sve je rešio u svoju korist što je pored pozitivnih komentara izazvalo u poplavu sumnjičavih i negativnih komentara, čak je na društvenim mrežama odjeknula priča da je njegova poslednja borba bila nameštena i iscenirana, ali on se ne obazire na zle jezike.

RepublikaFoto: Promo
Veljko Ražnatović

- Svako ko me poznaje zna da ja nikada ne bih tako nešto kukavički uradio i namestio meč. Ja vrlo ozbiljno treniram, siguran sam u  sebe, mislim da sam jači od svakog mog protivnika. Ne želim samo da boksujem sve runde, želim da nokautiram svakog rivala. Glupo je da kažem, ali idem da ozbiljno povredim protivnika, jer ovo je boks. To možda nekima nije jasno. Možda neko ne može da prezupči to da ja mogu da povredim nekog, nego misle da sam mamin sin..Ovima što me poštuju obećavam lude borbe i nokaute u budućnosti. Radićemeo mečeve preko i biće ludo - rekao je Veljko.

Veljko se našalio na račun hejtera.

- Ovima što pričaju te stvari koje pričaju, ne znam, voleo bih da dođu da sparingujemo malo... šalim se. Ne znam šta dobijaju tim. Nadam se da će vreme pokazati  i ti hejteri da pređu u ove koji me cene i da ćemo biti srećna velika porodica.

Pogledajte kako je Veljko nokautirao protivnika u poslednjoj borbi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading