SKANDAL U LESKOVCU! TEŠKE REČI I PSOVKE - SVEGA JE BILO: Zvezda i Dubočica u centru sukoba!

Autor:

Sport

17.04.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo na ovo navikli u rukometu...

SKANDAL U LESKOVCU! TEŠKE REČI I PSOVKE - SVEGA JE BILO: Zvezda i Dubočica u centru sukoba!

Foto: Printskrin

Rukometaši Crvene zvezde su napustili teren na utakmici protiv Dubočice pri rezultatu 25:22, nakon što je došlo do koškanja na 17 minuta do kraja meča. Vodila je Dubočica neposredno pre kraja, a u tim momentima jedan od rukometaša Zvezde dobio je udarac u glavu. Sudije su odmah reagovale i pokazale lekarima da uđu na teren, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Prilikom odlaska na klupu došlo je do velikog sukova, te su iz Zvezde tražili kaznu za jednog rukometaša Dubočice. Svađa sa sudijama je trajala nekoliko minuta, dok su kamere uhvatile i verbalni sukob između igrača Zvezde i publike. Jedan od sudija je zatim pokazao da je neko u timu Zvezde isključen, da bi trener crveno-belih Ognjen Kajganić povukao ekipu sa terena. Sve se dogodilo na 43:18 do kraja meča, a nakon što se rukometaši Zvezde nisu vratili, sudije su objavile da je meč završen.

Ovo je svakako bio neobičan i dramatičan trenutak na rukometnom terenu, koji će sigurno dugo ostati tema razgovora među ljubiteljima sporta. Uzburkane emocije, sukobi i neočekivani preokret u toku utakmice definitivno su obeležili ovaj meč.

Nakon ovog incidenta, javnost je željela da čuje i reakciju samih igrača i trenera, ali i da se informiše o mogućim posledicama ovakvog poteza. Takođe, očekuje se i zvanično saopštenje kluba povodom ovog događaja, kako bi se stekao jasniji uvid u celu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading