OSETITE ČARI PROLEĆA UZ ADMIRALBETOV BONUS DOBRODOŠLICE

Autor:

Sport

10.04.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristite priliku i preuzmite 3000 dinara Bonus dobrodošlice!

OSETITE ČARI PROLEĆA UZ ADMIRALBETOV BONUS DOBRODOŠLICE

Foto: AdmiralBet

Proleće je počelo! Nema više kišnih i oblačnih dana, temperature rastu, a AdmiralBetov Bonus dobrodošlice sija punim sjajem! Naime, kladionica AdmiralBet je odlučila da obraduje i osveži svoje igrače Bonusom dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita!

Sve igrače koji se do kraja jeseni otvore korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs očekuje sjajnih 3000 dinara, bez prethodne uplate depozita, od čega je 1500 dinara izdvojeno za sportsko klađenje, dok je drugih 1500 dinara odvojeno za slot igre i virtuale­­. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je promocija Kladijator startovala u subotu 6. aprila i donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!
 

Za kraj, svi ljubitelji igre za stolom mogu da uživaju u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača. Na sajtu AdmiralBet.rs su tokom celog dana dostupni keš stolovi sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, kao i turniri, od kojih će mnogobrojni biti freeroll turniri, za koje se ne plaća ulaz, a mogu Vam doneti brojne novčane nagrade i ulaz na jače buy-in turnire. Najvernije igrače očekuju i druge pogodnosti, kao što su zagarantovani nagradni fond turnira, do od 30 do 50% rakebacka, besplatan ulaz na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

 

Ne čekajte, već postanite deo AdmiralBet flote, registrujte se na sajtu i pokernite oluju dobitaka sa novim jesenjim Bonusom dobrodošlice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading