UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE BICIKLISTE! Roglič pokazao KRVAVE rane!

Autor:

Sport

08.04.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije za one sa slabim želucem.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE BICIKLISTE! Roglič pokazao KRVAVE rane!

Foto: Tanjug/AP

Primož Roglič

Jedan od najboljih biciklista 21. veka, Primož Roglič, doživeo je ponovnu povredu na Turneji po Baskiji, podsećajući nas na jezivu povredu koju je pretrpeo pre dve godine u Španiji na Vuelti.

Ovaj incident naglašava teškoće sa kojima se biciklisti susreću, kao i izazove koji proizilaze iz ovog ekstremnog sporta.

Na društvenim mrežama, Roglič je podelio fotografije koje prikazuju ozbiljnost njegovih povreda, ističući koliko je biciklizam zahtevan sport koji zahteva izuzetnu fizičku izdržljivost.

 

 

- Sećanja na te vožnje... Ali već se osećam malo bolje. Želim svima brz oporavak i vidimo se na putu -  napisao je Roglič na svom Instagram nalogu.

Na fotografijama koje je podelio Roglič, vidljivo je da se koristi "sto lekova i preparata" kako bi prevazišao povrede, naglašavajući koliko su ove povrede ozbiljne.

Ovaj prikaz jasno ističe koliko su povrede u biciklizmu česta pojava i koliko ozbiljno mogu da ugroze karijere sportista. Roglič, iako je pretrpeo teške povrede, izbegao je prelome, ali je ipak bio primoran da se povuče sa trke.

 

 

Roglič je na samoj trci važio za jednog od glavnih favorita za pobedu, budući da je bio u vođstvu, ali je nezgoda u trećoj etapi dovela do pada u generalnom plasmanu. Ipak, i pored ovog izazova, Roglič je izrazio odlučnost i optimizam, ističući da se već oseća bolje i izražavajući želju za brzim oporavkom.

Ova njegova izjava naglašava njegovu borbu i istrajnost i pokazuje koliko je Roglič posvećen biciklizmu, uprkos izazovima koje nosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading