NEVIĐENI HOROR! Odbojkaški trener SILOVATELJ izvršio SAMOUBISTVO!

Autor:

Sport

25.03.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezamisliv kraj užasnog zločina.

NEVIĐENI HOROR! Odbojkaški trener SILOVATELJ izvršio SAMOUBISTVO!

Foto: foto

Džejson Mejser, 22-godišnji trener odbojkašica, optužen za silovanje jedne igračice, izvršio je samoubistvo nakon što je uhapšen pod sumnjom da je napastvovao 15-godišnju devojčicu u dva navrata. Mejser je radio u dva kluba na Long Ajlendu, gde je navodno počinio ova dela, a nakon hapšenja dobio je otkaz u oba tima.

Prema policijskim navodima, Mejser je prvo silovao nesrećnu devojčicu 7. februara, a potom ponovio zločin mesec dana kasnije. Nakon što je uhapšen, izveden je pred sudiju koji je odredio kauciju od 75.000 dolara. Mejser je uplatio traženi iznos i izašao na slobodu iste večeri.

 

 


Mejser je, međutim, izvršio samoubistvo skočivši pred voz iste večeri kada je pušten iz pritvora. Policija je saopštila da je pronađena i oproštajna poruka koju je ostavio.

Ovaj tragični slučaj još jednom baca svetlo na ozbiljan problem zlostavljanja u sportu, posebno kada su u pitanju maloletne osobe. Nadležni organi i sportske organizacije moraju preduzeti dodatne mere kako bi zaštitili mlade sportiste od potencijalnih zloupotreba od strane trenera i drugih autoriteta u sportu.

Ova vest je izazvala šok i uznemirenost među sportskom zajednicom i javnosti. Mnogi su izrazili ogorčenje i zahtevali temeljnu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja i sprečile slične situacije u budućnosti.

Samoubistvo optuženog trenera Džejsona Mejsera nakon optužbi za silovanje izazvalo je talas šokiranosti i zahteva za ozbiljnim merama kako bi se zaštitila deca i mladi sportisti od potencijalnih zloupotreba. Ovo je još jedan podsetnik na važnost rigoroznih mera zaštite u sportu, kao i potrebu za efikasnom istragom i pravdom u slučajevima zlostavljanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading