NAĐA TEŠIĆ NASTAVLJA DOMINACIJU! Srpkinja od zlata i na najjačem turniru u Evropi!

Autor: M. M.

Sport

17.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica TK Vukovi maksimalnim rezultatom slavila u čak pet borbi.

NAĐA TEŠIĆ NASTAVLJA DOMINACIJU! Srpkinja od zlata i na najjačem turniru u Evropi!

Foto: TK Vukovi

Nađa Tešić

Nađa Tešić ne prestaje da dominira! Srpska tekvondistkinja iz TK Vukovi je aktuelna prvakinja Evrope, a sjajan niz rezultata nastavila je u martu mesecu tekuće godine u kategoriji do 62 kilograma. 

Nakon što je osvojila zlato na Kanada openu, a potom i na US openu, Tešićeva opet je osvojila zlatnu medalju! I to na najjačem turniru u Evropi.

U belgijskom gradu Lomelu, na Belgija openu, koji je okupio oko 1.700 takmičara iz celog sveta, Srpkinja opet osvaja najsjajnije odličje. Slavila je u čak pet borbi. Svaku borbu je pobedila maksimalnim rezultatom - 2:0 u rundama. U prvoj borbi je slavila protiv borkinje iz Crne Goru, u drugoj je bila bolja od Nemice, u trećoj i četvrtoj borbi pobeđuje protivnice iz Velike Britanije, da bi nakon toga finalu izdominirala protiv predstavnice Španije.

Foto: TK Vukovi

Nađa Tešić u akciji

- Jako sam se dobro osećala tokom takmičenja, taktika je bila odlična iz borbe u borbu i drago mi je što sam uspela da osvojim prvo mesto na turniru koji je okupio najbolje tekvondiste sveta - rekla je Nađa Tešić.

Ponosan je bio i Nađin trener Đorđe Marčetić.

- Prezadovoljan sam Nadjinom trenutnom formom. Iako je mlada pokazala je ogromnu zrelost izborivši se za zlatnu medalju na ovako prestižnom turniru. Ovo je bio odličan test za predstojeće evropsko prvenstvo koje se održava u Beogradu od 9. do 12. maja - rekao Marčetić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading