"ORLOVI" SE PREPORODILI SA NOVIM SELEKTOROM! Rojević debitovao POBEDOM!

Autor:

Sport

15.03.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije savladali su Poljsku u Krakovu, u prijateljskom meču.

"ORLOVI" SE PREPORODILI SA NOVIM SELEKTOROM! Rojević debitovao POBEDOM!

Foto: Starsport

Novi selektor rukometaša Srbije, Boris Rojević, debitovao je na klupi i to pobedom!

"Orlovi" su u Krakovu savladali Poljsku sa 26:25 (13:12) u prvom od dva prijateljska susreta u okviru EHF nedelje nacionalnih timova.

Najefikasniji u našem nacionalnom timu bili su Dragan Pešmalbek sa šest postignutih golova i Đorđe Đekić sa četiri gola.

Foto: Starsport

Dejan Milosavljev

Utakmica u kojoj su srpski reprezentativci "za dlaku" savladali domaćina, ujedno je bila i debitantska za selektora Borisa Rojevića, koji je nedavno preuzeo klupu "orlova".

Rojević je posle meča istakao da mu je veoma drago zbog trijumfa, te da će na idućem susretu biti oprezniji kada su greške u pitanju.

- Čestitao bih mojim momcima na velikoj borbi, na ogromnoj želji i energiji. Svaka pobeda na strani je jako velika. Jako sam zadovoljan što smo otvorili neki zajednički rad sa pobedom. Bilo je i dobrih i loših stvari, vidi se da preostaje još mnogo da se radi, ali jako mi je drago što smo otvorili ovo okupljanje pobedom. Imamo novi duel za dva dana, pokušaćemo da ispravimo neke greške, ali bih iskoristio taj susret da dam priliku igračima koji su danas imali manju minutažu da više igraju - rekao je selektor "orlova" za sajt RSS.

Kapiten reprezentacije Srbije, Dejan Milosavljev takođe je bio zadovoljan kako su započeli rad sa novim stručnim štabom.

- Ovo je jako bitna utakmica za nas, prva sa novim selektorom. Mislim da smo jako dobro trenirali u Kovilovu i da su momci to preneli na teren. Naravno, dešavali su se nesporazumi, jer imamo dosta dobrih igrača i svako želi da pruži maksimalan doprinos, ali mislim da smo pobedili jednu dobru ekipu Poljske, sa vrhunskim pojedincima. U trenucima kada su mogli da prelome utakmicu u svoju korist pružili smo najbolji otpor. Jako dobar početak za nas, novog selektora i novi strucni štab. Nastavićemo da treniramo i da budemo još bolji u narednoj utakmici, kao i onima koje dolaze - istakao je Milosavljev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading