UŽAS U NORVEŠKOJ: Jedna od NAJBOLJIH RUKOMETAŠICA se SRUŠILA na terenu! Hitno prevezena u bolnicu!

Autor:

Sport

07.03.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na rukometnom terenu.

UŽAS U NORVEŠKOJ: Jedna od NAJBOLJIH RUKOMETAŠICA se SRUŠILA na terenu! Hitno prevezena u bolnicu!

Foto: printscreen twitter

Norveška rukometna zvezda, Katrin Lunde, doživela je neprijatnost tokom meča svog tima Vajpersa iz Kristijanstanda protiv Romarike Ravensa, kada joj je naglo pozlilo, što je rezultiralo njenim prevozom u bolnicu.

Nakon što se srušila na terenu i uhvatila za stativu, lekari su brzo reagovali i pružili joj neophodnu medicinsku pomoć.

 

 

 


Lunde je tokom meča iznenada osetila loše, što je izazvalo zabrinutost kod prisutnih. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji lekara, ona je ubrzo prebačena u bolnicu radi daljih medicinskih pregleda.

Prema prvim informacijama, utvrđeno je da je uzrok nesvestice bio pad krvnog pritiska.

 

 

 

Iako Lunde ima 43 godine, i dalje se aktivno bavi profesionalnim rukometom, a očekuje se da će se brzo oporaviti i vratiti kući.


Katrin Lunde je tokom svoje karijere osvojila impozantnih 63 medalje sa klubovima i reprezentacijom.

Sa 305 nastupa za reprezentaciju, Lunde je osvojila šest evropskih, dva olimpijska i dva svetska zlata sa Norveškom, kao i sedam titula Lige šampiona sa klubovima.

Ukupno gledano, ova iskusna golmanka je ostavila dubok trag u svetu rukometa i ostvarila izuzetne uspehe tokom svoje karijere, čime je zasluženo stekla status jedne od najtrofejnijih rukometnih golmanki svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading