TEYA DORA OTKRILA DA LI NAVIJA ZA ZVEZDU ILI PARTIZAN: Pobednica PZE odgovorila kao IZ TOPA!

Autor:

Sport

03.03.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imala dilemu.

TEYA DORA OTKRILA DA LI NAVIJA ZA ZVEZDU ILI PARTIZAN: Pobednica PZE odgovorila kao IZ TOPA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada i talentovana Teya Dora uspela je da odnese pobedu na Beoviziji 2024, osvojivši priliku da predstavlja našu zemlju na "Pesmi za Evroviziju" u Švedskoj sa pesmom "Ramonda". Ova pobeda je samo potvrda njenog muzičkog talenta i predanog rada.

Pre samog takmičenja, Teya Dora je svojim pratiocima na Tik Toku prikazala nastanak pesme "Ramonda". U videu je detaljno pokazala svaki segment nastanka pesme, pružajući uvid u kreativni proces koji je prethodio ovom velikom uspehu, međutim, nisu to jedini detalji koje je o sebi otkrila, pošto je jednom prilikom u intervjuu za "Telegraf" priznala i za koga navija.

Naime, ona je upitana da li simpatizira crveno ili crno-bele, a kao iz topa je odgovorila "Zvezda".

Ovo sve delije mogu shvatiti i kao svoju pobedu, s obzirom na to da je iz okršaja sa navijačicom Partizana "Breskvicom" Teya dora izašla kao pobednik.

Podsetimo, pesma "Ramonda" nije samo donela pobedu Teyi Dori, već je i sama reč "Ramonda" nosila posebno simbolično značenje. Ramonda je prepoznatljiv cvet ljubičaste boje, koji predstavlja simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra. Ovaj cvet raste na istoku Srbije i na planini Kajmačalan, gde je srpska vojska pod komandom vojvode Živojina Mišića vodila žestoke borbe protiv bugarskih snaga tokom pripreme za proboj Solunskog fronta, uvoda u oslobađanje Srbije u Prvom svetskom ratu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading