OGROMAN NOVAC BORCIMA! Britancu 50 miliona, izazivaču 20 miliona dolara!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi!

OGROMAN NOVAC BORCIMA! Britancu 50 miliona, izazivaču 20 miliona dolara!

Foto: Profimedia

Fransis Nganu nedavno je imao svoj bokserski debi protiv Tajsona Furija, gde je doživeo poraz na poene. Bez obzira na ovaj poraz, potencijalni prihodi od borbe su zapanjujući, dostižući njegove ukupne zarade iz MMA karijere. Ovo označava značajan pomak u karijeri Nganua, jer prelazi iz MMA u svet profesionalnog boksa.

Svet profesionalnog boksa, posebno u teškoj kategoriji, trenutno doživljava zlatnu eru u pogledu zarada. Veoma očekivani okršaj za neprikosnoveni šampionat teške kategorije između Fjurija i ukrajinskog boksera Oleksandra Usika je odložen zbog povrede Britanca. Međutim, nagrade uključene u ove borbe, posebno nadolazeća borba između Entonija Džošue i Fransisa Nganua dosežu neviđene nivoe.

Entoni Džošua, bivši nosilac tri prestižna naslova - WBA, IBF i WBO - koje je izgubio od Usika, očekuje se da će zaraditi neverovatnih 50 miliona dolara u svojoj nadolazećoj borbi protiv Fransisa 9. marta. Nganu, bivši MMA šampion, pružio je impresivnu predstavu u borbi protiv Fjurija uprkos porazu na poene u Rijadu. Kao rezultat toga, WBC asocijacija ga je rangirala među 10 najboljih teškaša, što dovodi do potencijalne nagrade od 20 miliona dolara, udvostručujući njegove zarade od svog bokserskog debija.

Kao zaključak, presecanje MMA i bokserske karijere, zajedno sa neviđenim zaradama u teškoj kategoriji, pokazuje evoluciju borilačkih sportova i unosne mogućnosti koje su dostupne elitnim sportistima poput Fransisa Nganua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading