NASTAVLJENA DOMINACIJA ZVEZDE! Takmičarka crveno-belih IZDOMINIRALA u komšiluku!

Autor:

Sport

12.02.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivo stigla do prvog mesta.

NASTAVLJENA DOMINACIJA ZVEZDE! Takmičarka crveno-belih IZDOMINIRALA u komšiluku!

Foto: Lična arhiva

Najbolja predstavnica Skijaškog kluba Crvena zvezda, Emilija Đurović, obeležila je poslednje takmičenje u komšiluku, stigavši dominantno do prve pozicije.

Ona je na 4 FIS trke, koje su održane na skijalištu Kupreš, u Bosni i Hercegovini, ostvarila sve četiri pobede i pritom osvojila svoje najbolje FIS bodove u karijeri u slalomu!

Ovaj rezultat dobija na težini, ako se zna da je Emilija dugo odsustvovala zbog povrede, pa je se sada na pravi način vratila izazovima na stazi i već prvu prepreku srušila kao od šale.

- Bravoooo. Ponosni smo na našu šampionku koja je uspešno vraća na pobednicki put nakon povrede. Do kraja sezone očekujemo još pobeda i sjajnih vožnji od Eme - stoji u saopštenju Skijaškog kluba Crvena zvezda.

Emilija Đurović je pre tri godine izabrana za najbolju mladu takmičarku Srbije, pošto je te 2021. osvojila treća mesta i donela prve medalje u istoriji za srpsko skijanje na prestižnom međunarodnom skijaškom takmičenju za decu Pinokio kup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading