SKANDAL U HRVATSKOJ! Na meču domaćih i Crnogoraca orila se pesma ustaše Tompsona!

Autor: M. M.

Sport

08.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gruvalo sa razglasa.

SKANDAL U HRVATSKOJ! Na meču domaćih i Crnogoraca orila se pesma ustaše Tompsona!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Skandal u komšiluku! Na meču vaterpolo reprezentacija Hrvatske i Crne Gore na Evropskom prvenstvu koje se održava u Zagrebu i Dubrovniku, odzvanjale su pesme ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Pred početak utakmice između dve selekcije sa razglasa se mogla čuti jedna od njegovih pesama. U pitanju je numera "Lijepa li si". 


Kontroverzni pevač proslavio se devedesetih godina tokom ratnog stanja. Promoviše neonacizam i ustaštvo. Istinski skandal, budući da je pušten tokom Evropskog prvenstva u vaterpolu. 

Crna Gora je pobedila Hrvatsku posle boljeg izvođenja peteraca rezultatom 15:13. 

Što se nas tiče, pohod  ka novoj medalji i plasmanu na Olimpijske igre i finala Evropskog prvenstva za sada ide odlično. U prvom kolu naš nacionalni tim je protiv Izraela slavio sa ubedljivih 22:1, dok je u drugom takođe trijumfovao bez mnogo muke nad Nemačkom sa 14:6.

Takmičenje u grupi izabranici Uroša Stevanovića zatvaraju mečom protiv Malte sutra, a gotovo izvesno će se naši vaterpolisti naći na čelu tabele, pošto je Srbija je kolo pre kraja faktički obezbedila prvo mesto u Grupi C druge divizije. Ukoliko bude sve kao planirano, a trebalo bi pravo čudo da se desi pa do to ne bude tako, vaterpolisti Srbije igraće protiv Francuske u osmini finala Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading