SPORTSKI SAVEZ SRBIJE POSETIO BOGATIĆ I UB: Štefanek i Marinković URUČILI POKOLONE! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju stalnu akciju obilaska teritorijalnih sportskih saveza i podele opreme Sportski savez Srbije sprovodi kontinuirano, pa je i ovaj decembar rezervisan za poboljšanje uslova za bavljenje sportom.

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE POSETIO BOGATIĆ I UB: Štefanek i Marinković URUČILI POKOLONE! (FOTO+VIDEO)

Foto: SSS

Rukovodstvo Sportskog saveza Srbije posetilo je opštine Bogatić i Ub. Opština Bogatić trudi se da u skladu sa svojim mogućnostima unapređuje sport iz godine u godinu. Svaki pripremljen projekat za obnovu infrastrukture, nova sportska hala, nova akcija Sportskog saveza opštine Bogatić i mogućnost besplatnog treninga rukometa i fudbala za decu poboljšavaju uslove deci ove opštine za bavljenje sportom. Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su predsednika opštine Milana Damnjanovića i predsednika Sportskog saveza opštine Bogatić Radosava Berića. Zajednički su razgovarali sa direktorima osnovnih škola kojima su i uručili sportsku opremu za poboljšanje uslova za časove. Rukovodstvo SSS posetilo je učenike OŠ "Mika Mitrović" na času fizičkog.


- Opština Bogatić trudi se da obezbedi što bolje uslove za bavljenje sportom, a Sportski savez Srbije je tu da pruži podršku u svakom smislu. Zajednički nam je cilj da uslovi iz godine u godinu budu sve bolji. Dobre ideje, naporan rad što opština Bogatić i ima, daju nadu da će i sledeće godine biti još bolja situacija u sportu - rekao je Štefanek.
Opština Ub iz godine u godinu unapređuje sportsku infrastrukturu, klubski rad, ali i rad sa decom. Od osnivanja Sportskog saveza opštine Ub, od 2018. godine, dodeljuje sportsku opremu svakom svom članu. I ove godine Sportski savez Srbije je pomogao donaciju koju su pripremili teritorijalni sportski savez i lokalna samouprava.


- Opština Ub ima zavidnu sportsku infrastrukturu, koristi svoje potencijale i pravi je primer kako lokalna samouprava i sportski savez treba da funkcionišu. Sportski savez Srbije je tu da pomogne kao što je to bio slučaj i prethodnih 5 godina - rekao je Marinković.


Štefanek i Marinković su poželeli kako deci, tako i sportistima i sportskim radnicima mnogo sreće i uspeha u radu i u 2024. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading