ALJOŠA I JOVANA SU ZVEZDINI BOR I JELA! Sportsko društvo uručilo priznanja!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bela porodica izabrala najbolje mlade sportiste.

ALJOŠA I JOVANA SU ZVEZDINI BOR I JELA! Sportsko društvo uručilo priznanja!

Foto: SD Crvena zvezda

Karatista Aljoša Petrović i vaterpolistkinja Jovana Radonjić dobitnici su priznanja za najboljeg mladog sportistu Crvene zvezde u novembru, saopšteno je danas iz SD Crvena zvezda.

Nagrade su im dodeljene na petom druženju "Zvezdin ponedeljak". Nagrađenima su uručena priznanja "Zvezdin bor" za najbolje mlade sportiste i "Zvezdina jela" za najbolje mlade sportistkinje Crvene zvezde.

Priznanja "Zvezdina jela" i "Zvezdin bor" Jovani Radonjić i Aljoši Petroviću uručio je generalni sekretar SD Crvena zvezda Zoran Avramović.

U saopštenju se navodi da su na petom druženju sa sportistima Crvene zvezde prisustvovali vaterpolistkinje, karatisti i karatistkinje i džudisti Crvene zvezde, kao i učenici Osnovne škole "Vojvoda Mišić" iz Beograda.

"Ženski vaterpolo klub Crvena zvezda je nedavno po prvi put učestvovao u LEN Čelendžer kupu i na svom evropskom debiju osvojio srebrnu medalju. Zvezdini karatisti i karatistkinje su nastavili sa trofejnim nizom na najznačajnijim svetskim i evropskim takmičenjima. Na Svetskom prvenstvu koje je održano nedavno u Beogradu osvojili su čak 16 medalja, od čega sedam zlatnih. Džudo klub Crvena zvezda će devetog decembra biti domaćin Lige šampiona i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Nedavno su džudisti Crvene zvezde odbranili titulu šampiona Srbije, dok su džudistkinje osvojile vicešampionsku titulu - navode iz SD Crvena zvezda.

Zvezdinom boru i jeli čestitao je i Avramović.

- Čestitke Jovani i Aljoši na ostvarenim rezultatima. Moram da kažem da se osećam izuzetno ponosnim na ovo što sam čuo danas od naših mladih sportista i način kako govore, kao i što smo čuli o pripremama za veliki festival džudoa, najvećeg u Evropi. Ovog vikenda fudbaleri Crvene zvezde su igrali u Kruševcu, košarkaši su igrali u Beogradu, košarkašice u Nišu, odbojkaši i odbojkašice u Beogradu, rukometaši takođe, hokejaši u Sloveniji, vaterpolisti su bili na finalnom turniru Kupa Srbije u Šapcu, turnir stonoteniskih liga Srbije se dva dana održavao u dvorani SD Crvena zvezda - rekao je Avramović i dodao:

- Naša velika crveno-bela porodica radi mnogo. Ovo je lep akcenat i da sledećeg vikenda svi zajedno odemo i podržimo naše džudiste i džudistkinje, da osvoje prvo mesto i da kad god možemo odemo i podržimo naše sportiste. Drago mi je da 'Zvezdin ponedeljak' traje i da čujemo ovakve divne i lepe priče i od Jovane i od Aljoše koji je rekao da je sport ljubav. I stvarno, to nema nigde kao kod nas u Crvenoj zvezdi i to moramo negovati i čuvati. To je nešto najlepše što nam ne može niko uzeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading