ARGENTINAC "UGUŠIO" BAKOČEVIĆA! "Psihopata" OBJASNIO zbog čega je IZGUBIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo popularni "Psiho" da dođe do još jedne pobede.

ARGENTINAC "UGUŠIO" BAKOČEVIĆA! "Psihopata" OBJASNIO zbog čega je IZGUBIO! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube

Epicentar regionalne MMA javnosti prethodne noći bio je u dvorani “Aleksandar Nikolić”, gde se održao FNC spektakl.

Argentinac hrvatskih korena Francisko "Kroata" Bario pobedio je u revanš meču Vasa "Psihopatu" Bakočevića, tako što ga je "ugušio" u drugoj rundi.

Bario je želeo mnogo kontakta, davljenja i poluga, dok je popularni "Psiho" uglavnom neuspešno održavao distancu.

Kada je uspevao da se odvoji od Baria, razarao ga je snažnim udarcima, ali je nedostajalo još nekoliko njih da stigne do trijumfa.

- Zamalo da završim meč u drugoj rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživeo je debeli, svaka čast. Izvinjavam se mom timu, po ko zna koji put, što sam ih izdao i ništa nisam slušao. Došao sam sa namerom da ga ugasim kao sijalicu, pa me ponelo malo. Svaka čast sudiji što me nije diskvalifikovao već mi samo dao minus poen i to dva puta - rekao je Vaso Bakočević posle meča.

Želeo je da do pobede dođe na razne načine.

- Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije kolenima i šakama i vređao Panćija od prve sekunde do zadnje, kao što sam i planirao. Publiko, hvala vam, volim vas i nadam se da ste se dobro zabavili. Svaka čast na organizaciji bilo je top. Panćoza, čestitam, ali moraš još da papiš, nisi bio blizu da me baciš, morao si kik da uhvatiš i jednom kad sam te izuvao u potiljak si iskoristio, ali sam ustao odmah. Šalim se, čestitam na pobedi. Ja sam u ponedeljak u sali, idemo dalje - zaključio je Bakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading