SRPSKI "BOMBARDER": Čelična PESNICA poslala Čeha NA SPAVANJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva borba za najboljeg srpskog teškaša.

SRPSKI "BOMBARDER": Čelična PESNICA poslala Čeha NA SPAVANJE! (VIDEO)

Foto: ProRec studio

Darko Stošić je sila! Najbolji srpski MMA borac u teškoj kategoriji bori se u prestižnoj KSW organizaciji iz Poljske, a prethodne večeri je "unakazio" borca iz Češke Mihala Martineka, na njegovom terenu.

Sevnula je Darkova pesnica, Martinek je pao na pod, a Stošiću nije bilo teško da razornim udarcima stavi tačku na ovu borbu.

Nokaut u prvoj rundi, u dominantnom stilu i poruka svim rivalima - Srbin je došao po titulu.

 

 

Darko Stošić iza sebe ima 25 profesionalnih borbi i učinak od 19 pobeda i šest poraza. Pod okriljem organizacije KSW trenutno je na skoru 5-1, a jedini poraz naneo mu je Filip De Fris, kojem želi da otme titulu najboljeg teškaša. Njihov revanš je sve bliže.

Oprobao se Stošić i u najboljoj svetskoj organizaciji UFC, gde se takmičio u polu teškoj kategoriji, a utisak je da mu je najveći problem predstavljalo skidanje kila.

Izgubio je od Džamala Hila u neizvesnom meču, a isti je trenutno prvak, tako da to dovoljno govori o Darkovim kvalitetima.

MMA je izuzetno popularan u Poljskoj, borci su velike zvezde, a pored Stošića, koji je izuzetno cenjen u ovoj organizaciji su se borili i Vaso Bakočević i Aleksandar Džoker Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading