MMA SPEKTAKL U BEOGRADU: Domaće zvezde ponovo u oktagonu, prštaće na sve strane!

Autor:

Sport

28.09.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaj je zakazan za 4. novembar u "Pioniru".

MMA SPEKTAKL U BEOGRADU: Domaće zvezde ponovo u oktagonu, prštaće na sve strane!

Foto: MMA savez Srbije

Beograd će zadržati dah 4. novembra kada će se FNC, u saradnji sa MMA Savezom Srbije predstaviti beogradskoj publici. Hala Aleksandar Nikolić, poznata kao Hala Pionir, postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim!

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir i ta borba definitivno obećava! Savo "Hitman" Lazić, već poznat u svetu MMA, sa bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se mladim MMA borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije. Borba za titulu donosi dodatnu napetost, a publika će biti svedok borbe između iskusnog šampiona i mladog aspiranta, definitivno jednog od najtalentovanijih MMA boraca sa ovih prostora.

Veliku pažnju privući će sigurno i dugo očekivani revanš, dve regionalne zvezde - Vaso Bakočevića i Franciska Baria Croate. Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje za sve prisutne.

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih MMA boraca mlađe generacije, Marko Bojković već uveliko preti svom novom protivniku, Ivica Trušček hrvatski borac takođe je jedno od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce. 

Organizacija nas još drži u neizvesnosti što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča koji će sigurno privući pažnju publike, ali službeno saopštenje još uvek čekamo.


Ovo je samo delić fajt karda koji je nedavno otkriven fanovima MMA, a spektakl tek predstoji!  Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da budete deo jednog od najvećih fajt kardova u regionalnoj MMA priči! Četvrtog novembra Pionir će goreti od adrenalina i uzbuđenja, na vama je da na vreme obezbedite mesto i budite deo tog spektakla!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading