ODRŽAN MALI SAJAM SPORTA U KRALJEVU: Prelepa TRADICIJA koja traje VEĆ ŠEST godina! (GALERIJA)

Autor:

Sport

05.10.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Kraljeva pobrinuo se da svake godine sa velikim brojem akcija obogati sportsku ponudu svog grada, a oktobar mesec postao je prepoznatljiv po manifestaciji namenjenoj najmlađima i promociji sporta i zdravog načina života. I ovog puta na Malom sajmu sporta najmlađim sugrađanima se predstavilo preko 20 klubova, a mališani iz PU Olga Jovičić Rita uživali su u zajedničkom treningu i druženju sa sportistima.

ODRŽAN MALI SAJAM SPORTA U KRALJEVU: Prelepa TRADICIJA koja traje VEĆ ŠEST godina! (GALERIJA)

Foto: SSS

Učesnike Malog sajma sporta pozdravili su gradonačelnik Predrag Terzić, pomoćnik gradonačelnika zadužen za sport Miloš Simović, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, predsednik Sportskog saveza Kraljeva Aleksandar Daišević i sekretar Jasmina Mirković.

 

Gradonačelnik Predrag Terzić poručio je:


- Veliki broj dece iz predškolske ustanove, osnovnih i srednjih škola Kraljeva posetili su atletski stadion kraj Ibra i došli da se upoznaju sa sportskom ponudom grada. Deca trebaju da se takmiče, nadmeću ali i nauče fer pleju. Nadam se da će ovaj Mali sajam sporta i u narednim godinama biti sve uspešniji.

Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije rekao je:


- Veliko zadovoljstvo je uvek doći u Kraljevo, grad sporta. Gradonačelniku Terziću i rukovodstvu Sportskog saveza Kraljeva veliko hvala što su od kad smo pre šest godina zajednički prvi put organizovali Mali sajam sporta, prepoznali ovu akciju i nastavili da je održavaju. Iz godine u godinu Mali sajam sporta je sa sve bogatijim programom i ono što je najbitnije sve veći broj dece uzima aktivno učešće. Naš zajednički cilj je veći broj dece u sportu što znači i veći broj zdravijih i boljih ljudi u budućnosti - kaže Marković.

Predsednik Sportskog saveza Kraljeva Aleksandar Daišević nije krio zadovoljstvo:


- Veoma smo srećni što šest godina organizujemo Mali sajam sporta, da našim sugrađanima pokažemo koliko je široka lepeza sportskih disciplina u Kraljevu. Mladi će se upoznati sa sportskom ponudom, a dobra saradnja sa predškolskom ustanovom omogućava deci od najranijeg detinjstva da rastu uz sport, pa se nadam da ćemo upravo njih u godinama koje dolaze gledati kako stasavaju u šampione - rekao je Aleksandar Daišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading